NyhederNyheder

Solrød samler kræfterne i nyt jobhus

Beskæftigelsesindsatsen samles nu i et helt nyt hus, Jobhuset, som skal sikre ledige borgere endnu bedre hjælp tilbage til arbejdsmarkedet.

Solrød Kommune har allerede nu en stærk indsats på beskæftigelsesområdet, som godt hjulpet på vej af motiverede borgere har gjort, at kommunen har landets 5. laveste ledighed. Og nu optimerer kommunen indsatsen endnu mere på beskæftigelsesområdet med et helt nyt jobhus, hvor alle nuværende medarbejdere i Jobcenteret, Beskæftigelsescenteret og virksomhedsteamet samles under samme tag.

”Vi samler alt i ét hus nu, og får på den måde 2 plus 2 til at blive til 5,” siger Jannie Asklund, der er leder af erhvervsindsatsen og aktiv beskæftigelse i Job- og Socialcenteret i Solrød Kommune, og fortsætter:

”Med det nye Jobhus styrker vi fagligheden, fordi vi bedre kan drage nytte af hinandens viden og kompetencer, og på den måde får vi en synergieffekt, som i sidste ende er med til både at sikre borgerne en bedre hjælp til at komme tilbage i arbejde og samtidig sikre endnu bedre rekrutteringsmuligheder for virksomhederne.”

Jobhuset skal rumme alle jobparate borgere og kommer til at rumme alt lige fra undervisning til samtaler med borgerne og virksomhedsrekruttering. Det bliver derfor et aktivt hus med besøg fra både borgere, virksomheder, a-kasser og mange flere.

”Både medarbejdere og ledelse ser frem til at tage det nye hus i brug, hvor vores nye rammer kan sikre den bedst mulige effekt for borgerne,” siger Jannie Asklund.

Jobhuset åbner op for borgere den 7. august og kommer til at ligge på Karlstrupvej 54-56 i Solrød Strand.