NyhederNyheder

Nu er kontrakten på Christians Have Plejecenters nye pleje- og rehabiliteringsboliger skrevet under

Til september begynder byggeriet af de nye pleje- og rehabiliteringsboliger i Solrød Kommune

”Det er ikke det billigste projekt, men det er det bedste, og byrådet har store forventninger til byggeriet. De fysiske rammer er en af grundpillerne for, at hjemmet fungerer godt og også føles som et hjem for vores borgere,” sådan lød det fra Niels Hörup, borgmester i Solrød Kommune, da kontrakten på 54 nye pleje- og rehabiliteringsboliger blev skrevet under onsdag formiddag.  

”Med en kontraktsum på omkring 60 mio. kr. hører byggeriet af den nye tilbygning til Christians Have Plejecenter til i den tunge ende rent økonomisk. Derfor har det stor betydning, at vi i byrådet føler os sikre på, at vi er endt med det helt rigtige projekt. CC Contractors har leveret et projekt, der ikke alene lever op til høje bygningsmæssige krav, bygningen kommer også til at danne rammen om et trygt og hjemligt leve/bomiljø for vores ældre borgere. Det bliver et sted, som rent faktisk er borgernes hjem, og det har ligget alle interessenter meget på sinde,” fortæller borgmesteren.

De 54 nye boliger, som bliver en del af Christians Have Plejecenter, bliver opført af entreprenør CC Contractors, som bl.a. har stået bag projekter som Royal Arena i København og Ringården ungdomsboliger på Aarhus Havn.

”Vi kan levere den kvalitet, som i forventer og helt sikkert den pris, som I forventer,” lød løftet fra projektchef hos CC Contractors, Claus Minds.

Den nye tilbygning kommer til at være i tre plan, hvor de 24 rehabiliteringsboliger er placeret i stueetagen, og de 30 plejeboliger bliver placeret på henholdsvis 1. og 2. sal. Plantegningen er udtænkt med fokus på det gode leve/bomiljø bl.a. ved, at der kommer til at være flere mindre siddeområder, hvor de ældre kan samles enten sammen eller med besøgende.