Sundhed og sygdomSundhed og sygdom

Rygestop

Hånd der banker ned i cigaretter.
Vil du gerne kvitte tobakken, er der hjælp at hente på rygestopkurser i Solrød Kommune.

 

Et rygestopkursus er en effektiv metode, når du har besluttet dig for at holde op med at ryge. Du har fem gange større chance for at blive røgfri, hvis du får hjælp til det.

Rygestopkurset består af fem mødegange á ca. 2 timers varighed og ledes af en uddannet instruktør.

På kurset møder du andre, der også ønsker at kvitte tobakken. Således vil der være mulighed for at udveksle erfaringer og arbejde med motivationen for et vedvarende rygestop.

Du behøver ikke være holdt op med at ryge for at tilmelde dig, men have besluttet, at du gerne vil stoppe med at ryge.

Rygestopkurset i Solrød Kommune er GRATIS

Der er mulighed for at få tilskud til nikotinerstatning/rygestopmedicin, hvis du følger et rygestopkursus og opfylder nogle kriterier. Det vil rygestoprådgiveren vejlede nærmere om på kurset.

Næste kursus:

Hold 2, 2019: Opstart tirsdag den 30. april. kl 17-19. De øvrige kursusgange er: 7/5, 14/5, 21/5 samt 4/6. Kurset afholdes i mødelokale 24 over Solrød Bibliotek, Solrød Center 4, 1. sal, 2860 Solrød Strand.

Der bliver løbende oprettet kurser og udmeldt kursusdatoer. Kurser vil blive oprettet i forhold til efterspørgslen - så send gerne en forespørgsel. Vi samarbejder også med nabokommunerne, så der er flere muligheder for hjælp til rygestop.

For tilmelding, opskrivning på venteliste eller mere information: 

Du kan tilmelde dig ved at kontakte forebyggelseskonsulent Louise Leilund på tlf. 56182400/56182421 eller på mobil 51169312.

Andre muligheder for hjælp til rygestop
Siden er sidst ændret: 05-03-2019 Til top