Sundhed og sygdomSundhed og sygdom

Fars Køkkenskole

Fars køkkenskole er et sjovt og hyggeligt madlavningskursus for fædre og deres børn i 2.-4.-klasse i Solrød Kommune.

Hvad er Fars køkkenskole?

Fars køkkenskole er for fædre og deres børn i 2.-4. klasse. Sjove og dygtige undervisere sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn/dine børn laver god, sund mad på en sjov måde. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd!

Fars køkkenskole løber over 5 aftener i løbet af ca. 1/2 år, hvor vi mødes i skolekøkkenet ca. en gang om måneden.

Hvis du aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden, så lover vi, at du sagtens kan være med. Samtidig får du en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med dit barn/dine børn.

Du kan deltage sammen 1-2 børn, og I får undervisning, opskrifter og mad. Det koster kun 350 kr. i alt at deltage, som går til indkøb af jeres mad. En af gangene må I endda invitere en gæst til at komme og spise sammen med jer. Fx mor, bedstefar, søster eller en legekammerat. Der er mulighed for halalkød.

Opstart og tilmelding:

Fars Køkkenskole - MUNKEKÆRSKOLEN  (Skolekøkkenet)

Piratholdet med instruktør Ann Froberg (Ikke flere ledige pladser)
Opstartsdato: Onsdag d. 20. september 2017 kl. 16.30-19.10.
Øvrige datoer: 25/10, 22/11, 17/1 og 14/2. Alle datoer er onsdage.

Denne sæson, vil der desværre ikke blive udbudt hold på de øvrige folkeskoler, da der pt. mangler undervisere som er uddannet i fars køkkenskole-konceptet. Men hvis der er tilstrækkelig efterspørgsel, vil det blive forsøgt at starte et hold op senere på året, så send en mail til nedenstående, hvis I er interesseret i at komme på ventelisten.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om Fars køkkenskole, så kontakt Forebyggelseskonsulent Louise Leilund, forebyggelse@solrod.dk, tlf. 56182421. Du kan også læse mere på www.farskoekkenskole.dk og www.facebook.com/farskoekkenskole

Projektet er støttet af Nordea Fonden.

 

Køkkenskole logo 1
Siden er sidst ændret: 14-09-2017 Til top