Sundhed og sygdomSundhed og sygdom

Sundhedspleje

For at sikre børns sundhed og trivsel findes en række tilbud fra graviditeten og gennem barnets opvækst.

Sundhedsplejen har en række tilbud til børn og forældre. Lige fra graviditeten og op igennem hele barnets opvækst til udgangen af 9. klasse arbejder sundhedsplejen med at sikre barnets sundhed og trivsel i tæt samarbejde med jer forældre.

Besøg af sundhedsplejersken

Sundhedsplejersken kontakter dig inden for de første to til tre dage efter dit barns fødsel og kommer på besøg ca. fem gange i løbet af barnets første leveår. I løbet af barnets skolegang vil sundhedsplejersken tilbyde sundhedssamtaler samt undersøgelser til jer og barnet på udvalgte klassetrin.

Sundhedsplejen tilbyder derudover besøg samt undersøgelse efter behov, hvis I er i tvivl om noget vedrørende jeres barn. I er altid velkomne til at kontakte sundhedsplejen.

Åben konsultation

Hver mandag kl. 13 - 14 holder sundhedsplejen ”Åben Konsultation” i Børn og Unge Rådgivningen på Højagervænget 35. Her er I velkomne til at komme uanmeldt forbi og få råd og vejledning af en sundhedsplejerske.

Kontakt sundhedsplejersken

Du kan komme i kontakt med sundhedsplejerskerne på deres mobiltelefonnummer eller via dette telefonnummer til Børn og Unge Rådgivningen tlf. 56 18 28 60.

Har du brug for at tale med en sundhedsplejerske i weekenden eller på en helligdag, kan du ringe fredag, lørdag, søndag og helligdag kl. 17-20 på tlf. 70 22 76 23. Eller se telefonrådgivningens hjemmeside www.sundhedsplejersketelefonen.dk.

Siden er sidst ændret: 14-01-2016 Til top