Er du den nye forpagter af Caféen i Solrød Idrætscenter?

Solrød Kommune søger en forpagter til caféen i Solrød Idrætscenter fra 1. september 2019 for de næste 5 år.

Vi søger en forpagter, der har lyst og et ”drive” til at være den samlende enhed i Solrød Idrætscenter. En forpagter, der på samme tid skal være initiativrig, have fokus på sundhed i vareudvalget og være god til at samarbejde med foreningerne og de besøgende i Idrætscenteret.

Caféen får i løbet af foråret 2020 nye rammer med køkken og større område til siddende gæster. Dette giver mulighed for nye spændende tiltag omkring caféen og driften af denne.

Caféen skal, som udgangspunkt, holdes åbent i hverdagen kl. 8:00 til 22:30 og i weekender kl. 8:00 til 20:00 (Hvis der er arrangementer i Idrætscentret, lukker caféen først ved arrangementets afslutning).

Sådan sender du din anmodning
Er du interesseret i at blive Solrød Kommunes nye forpagter af Caféen, skal du sende en mail til Christina Bresson Petersen på teknisk@solrod.dk.