Kom med til en Sjov Sommer

Nu er der åbent for tilmelding til årets Sjov Sommer-program, der byder på masser af spændende aktiviteter.

Kunne dit barn tænke sig at prøve kræfter med, hvordan det er at være med i Robinson Ekspeditionen? Prøve at farvelægge tegninger med sand i stedet for tuscher? Eller være med til at bygge et Escape Room? Så er muligheden her nu.

Igen i år tilbyder Solrød Kommune masser af spændende aktiviteter, som man kan prøve af hen over sommerferien. Sjov Sommers formål er at give børn og unge mulighed for at få en sjov og aktiv sommerferie sammen med andre børn og introducere dem til fritidsaktiviteter, som de kan fortsætte med efter ferien.

Vi har netop åbnet for tilmeldingen til årets Sjov Sommer-aktiviteter, så skynd dig at tilmelde dit barn, så I er sikre på at komme med. Du kan læse mere om Sjov Sommer på /borger/kultur-og-fritid/sjov-sommer og tilmelde dig på www.sjovsommer.nemtilmeld.dk. Tilbuddet er for alle børn fra 0.-9. klasse, der går i skole og/eller er bosat i kommunen.