Her kan du se resultatet af Europa-Parlamentsvalget 2019

Nu er fintællingen færdig, og i alt 11.573 borgere i Solrød Kommune har stemt på et af kommunens tre valgsteder, hvilket svarer til en stemmeprocent på 69,38.

Stemmerne til Europa-Parlamentsvalget 2019 er nu talt op, og fintællingen af dem er også færdig.

Optællingen viser, at 11.573 borgere i Solrød Kommune har stemt på et af kommunens tre valgsteder, hvilket svarer til en stemmeprocent på 69,38.

Det er væsentligt over landsgennemsnittet, som foreløbigt ligger på 66 procent.

I Solrød Kommune er den helt store stemmesluger ved valget partiet Venstre med 3.434 af stemmerne, hvoraf Morten Løkkegaard har fået 1.492 personlige stemmer fra Solrød-vælgerne.

Socialdemokratiet har fået anden flest Solrød-stemmer med 2.243, hvoraf 747 er gået personligt til Jeppe Kofod.

Det samlede resultat fra Solrød Kommune kan du se herunder, og du kan klikke dig ind på hvert enkelt valgsted i Solrød Kommune ved at klikke på dette link.

Du kan se det endelige landsdækkende resultat ved at klikke her.

Resultat _final