Del din idé med borgmesteren

Solrød Kommune har oprettet en postkasse, du kan sende gode idéer til. Det kan være ting, vi gør i dag, som kan undværes. Eller ting, vi kan gøre bedre, uden det giver flere udgifter.

I Solrød Kommune ved vi, at vi kan blive klogere af at lytte til andres idéer. Med inspiration udefra kan vi fokusere vores indsats, hvor behovet er størst, finde gode løsninger og blive bedre til at løse vores opgaver – alt sammen i bestræbelserne på at gøre Solrød til det bedste sted at leve og bo i hovedstadsområdet.

Derfor har vi oprettet en idé-postkasse, som du kan sende dine gode idéer til. Det kan være ting, vi gør i dag, som kan undværes og dermed bidrage til, at vi bliver mere effektive. Det kan også være ting, vi kan gøre bedre, uden at det giver flere udgifter.

Beskederne vil ikke blive besvaret, men vil blive læst, overvejet og indgå som en del af det samlede beslutningsgrundlag for byrådets prioriteringer og budgettet.

Klik her og send din idé til os via formularen