Til januar kan de kommunale lokaler bookes

For at sende en bookinganmodning, skal du logge ind på forenings- og bookingportalen.

Fredag den 11. januar 2019 bliver der åbnet op for sæsonbooking af kommunens lokaler for sæsonen 2019/2020. Men allerede nu er det muligt at anmode om at booke lokaler til større arrangementer i sæson 2019/2020 på både Solrød Idrætscenter, svømmehallen, Munkekærhallen, Jersiehallen og i Havdrup Idrætscenter.

Hvis du allerede nu gerne vil book en af kommunens lokalter til et større arrangement i sæson 2020/2021, så har du helt frem til den 31. december 2019 til at nå det.

Det kan fx være nationale eller internationale mesterskaber samt camps og stævner af enkeltstående karaktere, som ikke er en del af en eksisterende turnering.

For at anmode om et større arrangement, skal du vælge ’særarrangementer’, når du logger ind på forenings- og bookingportalen.

31. januar 2020 er frist for indberetning af medlemstal/automatisk ansøgning om medlemstilskud, erklæring om indhentning af børneattester og anmodning af sæsonbooking af lokaler.