Nu starter forvandlingen af Solrød Bibliotek og Kulturhus

Forskønnelse af forplads og bibliotekshaven starter onsdag den 30. oktober og forventes færdigt inden jul.

Nu starter vi på renoveringen af de udendørsarealer ved Solrød Bibliotek og Kulturhus, hvor der i bibliotekshaven kommer en udendørsscene, bordtennisbord og hængekøjer, imens der foran bygningen kommer en lille kirsebærlund og nye cykelstativer.

Under renoveringen vil der være opsat et byggehegn rundt om hele forpladsen foran Solrød Bibliotek og Kulturhus, og der vil derfor være begrænsede muligheder for cykelparkering her. Det betyder også, at adgangen til Solrød Bibliotek og Kulturhus samt Solrød Gymnasium skal ske igennem arkaden. 

Der kan være ganske korte perioder, hvor hovedindgangen til Solrød Bibliotek og Kulturhus ikke kan benyttes. I denne periode kan du i stedet få adgang til biblioteket gennem elevatoren, som du finder, når du går ind af indgangen til gymnasiet og drejer til venstre.

Der må ikke parkeres cykler opad byggehegnet på den side, der vender ind mod biblioteket, da dette skal fungere som passage og evt. flugtvej. 

Det vil i perioden ikke være muligt at parkere i bibliotekshaven, da den bliver lukket permanent for indkørsel. Bilister kan alternativt parkere deres biler ved Solrød Rådhus.

Arbejdet med udendørsarealerne, som er støttet af Lokale ogg Anlægsfonden, forventes færdigt inden jul. 

Vi håber på jeres forståelse. 

Bibliotek