Kompostdag på Åsvej d. 7. maj 2017

Hent gratis kompost og kompostorme til haven.

Den 7. maj 2017 vil Solrød Kommune sammen med Solrød Strandrenselaug dele gratis kompostmuld og kompostorme ud til borgerne.

Søndag den 7. maj 2017 kl. 10.00 – 13.00 kan borgere i Solrød Kommune hente gratis kompostmuld og kompostorme på Kommunens kompostplads på Åsvej 28, 2680 Solrød Strand.

Kompostmulden er lavet af en blanding af haveaffald og tang fra Solrød Strand. Det er et meget fint materiale, der har et højt indhold af næringsstoffer. Kompostorme er en art regnorm, der trives bedst i en kompostbeholder, hvor de meget hurtigt opformerer sig, og omsætter f.eks. haveaffald til kompost.

Du skal blot medbringe et par poser, nogle sække eller en trailer, så kan du tage al den kompost, du har brug for. En kubikmeter svarer til ca. 10 fyldte trillebøre. Husk desuden at medbringe en beholder til kompostormene.

Vi byder også på en gratis kop kaffe og kage samt lidt godt til børnene.