Bolig og byggeriBolig og byggeri

Byggeri

Her kan du ansøge, om byggetilladelser og foretage BBR ændringer.

Ret BBR-oplysninger for din bolig

Hvis du har rettelser eller ændringer til de registrerede oplysninger, fx arealer samt varme- og toiletforhold, om din bolig (BBR-oplysninger), så kan du selv rette dem og indberette dem i den nye selvbetjeningsløsning ”Ret BBR”.

Som ejeren har du ansvaret for, at oplysningerne i BBR stemmer overens med de faktiske forhold på din ejendom.

Du kan læse mere om ret BBR her.

Ønsker du at bygge? - Kom til forhåndsdialogmøde!

Hvis du har ønsker om at bygge nyt, bygge til/om eller ændre indretning, kan du drøfte dine planer på et forhåndsdialogmøde med Teknik og Miljø.

På mødet vil du få at vide, hvad din byggeansøgning skal indeholde, og om der er særlige forhold, du skal være opmærksom på i forbindelse med byggeprojektet. Du vil også få en vurdering af, hvor lang tid der går, før du får byggetilladelsen.

Hvis du ønsker et forhåndsdialogmøde, så er du velkommen til at sende en mail til teknisk@solrod.dk med kontaktoplyser og en kort beskrivelse af dine byggeplaner samt eventuel forslag til en mødedato, så kontakter vi dig med henblik på at aftale et mødetidspunkt.

Råd, vejledning og ansøgningsprocedure når du skal bygge nyt, bygge til eller om.

Herunder kan du finde svar på en række af de spørgsmål, der ofte bliver stillet i forbindelse med byggeprojekter. Du kan også se kommunens servicemål.

Se byggesager på nettet

Hvis du vil finde informationer om din ejendom, fx byggetegninger eller afgørelser i afsluttede sager, kan du finde oplysningerne i kommunens byggesagsarkiv, kaldet weblager.

Arkivet er offentligt tilgængeligt. 

Se i byggesagsarkivet - weblager


Du skal først vælge ”offentlig adgang” og derefter "Solrød".

Siden er sidst ændret: 06-06-2019 Til top