ProjekterProjekter

Solrød Byvej – nu kommer der p-pladser i den ene vejbane

For at imødekomme udfordringer med for få p-pladser i nærheden af Solrød Center, har Byrådet nu afsat midler til etablering af ca. 140 nye p-pladser.

Der er godt nyt til de bilister, der har svært ved at finde en p-plads i nærheden af Solrød Center. Byrådet har nemlig på maj måneds byrådsmøde vedtaget, at der etableres ca. 140 nye p-pladser langs med Solrød Byvej.

Etableringen af de nye p-pladser i det inderste spor på Solrød Byvej, som startede op i uge 23, inkluderer ombygningen af den til tider problematiske udkørsel fra bl.a. Solrød Rådhus og Elmelyparken til Solrød Byvej, hvor over 2000 køretøjer i gennemsnit dagligt krydser. I forbindelse med ombygningen af vejen vil overskueligheden i krydset blive øget betragteligt.

Da kommunen etablerer tidsbegrænset parkering i Solrød Center pr. 25. juni 2018 som følge af for få p-pladser til centerets besøgende, skal de 140 kommende ekstrapladser på Solrød Byvej lokke pendlere og andre langtidsparkerende til at gøre brug af de nye p-pladser.

I byggeperioden frem til starten af juli, vil der ikke blive lavet midlertidige stoppesteder for busdriften på strækningen, oplyser Movia. Der henvises til stoppestedet ved stationspladsen.

Siden er sidst ændret: 12-06-2018 Til top